A flottakezelés
napos oldala...

Seafleet flotta nyilvántartó szoftver

A flottanyilvántartó szoftver,
amely megkönnyíti autóparkja
adminisztrációját

 

  • Elfelejtheti a bonyolult Excel táblákat és lekérdezéseket
  • Határidőkhöz kapcsolódó automatikus riasztások
  • Beépített és paraméterezhető riport funkciók
  • Többszintű jogosultsági rendszer
  • Fejlett dokumentumkezelés

 

 

Kinek ajánljuk a SeaFleet
flottanyilvántartó
programot?

 

céges autó nyilvántartás

Céges autók nyilvántartására

A SeaFleet Corporate mind nagyvállalati környezetben, mind a kis- és középvállalkozások számára ideális választás. Nem számít, hogy több ezer, vagy csak néhány céges autóval rendelkezik, flotta adminisztrációs szoftverünk ugyanolyan hatékonysággal kezeli gépjárműparkját. Nincs többé elfelejtett határidő, be nem fizetett parkolási bírság vagy feledésbe merült műszaki vizsga. Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felület, modularitás, skálázhatóság.

flottakezelő vállalat szoftver

Flottakezelő vállalatoknak

Saját autóflottájának kezelését számos vállalat külső flottakezelő cégre bízza. Ez adott esetben költséghatékonyabb eljárás, mintha saját erőforrással oldaná meg a flottamenedzselés bonyolultságából eredő problémákat. A flottakezelő cégek alapvető igénye egy olyan flotta adminisztrációs szoftver, ahol megoldottak a tartós bérleti és leasing funkciók, vevői és szállítói számlázás, ajánlatadás, megrendelés és szerződés kezelés egy helyen.

 

autó adminisztráció

Ha csak adminisztrálni kell

Ha Önnek nincs szüksége a SeaFleet szoftver okos funkcióira, nem szeretne folyamatokat és eseményeket követni, csak egyszerűen adminisztrálni szeretné gépjárműveinek alap és azonosító adatait, arra is van megoldásunk! A SeaFleet Lite egy költséghatékony megoldás kisebb vállalati flottához, az első lépés a profi flottanyilvántartás felé.


 

 

seafleet árkalkulátor

További információk kérése: +36 22 501 632, +36 20 272 9696