ÁRKALKULÁTOR

Számolja ki, Önnek mennyibe kerülne a SeaFleet program használata.

Pályázati lehetőség a SeaFleet beszerzésére!

A GINOP 3.2.2. pályázat keretében szoftverünket akciós áron vásárolhatja meg.

Milyen célra szeretné használni a SeaFleet flottanyilvántartó programot?

A SeaFleet Corporate mind nagyvállalati környezetben, mind kis- és középvállalkozások számára ideális választás. A program teljes körű gépjármű adminisztrációs felülettel rendelkezik, ahol rögzíteni tudja autói műszaki és azonosító adatait, felszereltségét, valamint riasztásokat állíthat be az egyes határidőkhöz. A program opcionálisan ügyintézési folyamatokat, szervizeseményeket, bérlet, kártya és menetlevél kezelést, magánhasználatot valamint pénzügyi és adózási ügyeket is támogat.
A SeaFleet Car Dealer rendelkezik minden olyan funkcióval, ami a céges gépjárművek nyilvántartásához szükséges. A program teljes körű gépjármű adminisztrációs felülettel rendelkezik, ahol rögzíteni tudja autói műszaki és azonosító adatait, felszereltségét, valamint riasztásokat állíthat be az egyes határidőkhöz. A szoftver ügyintézési folyamatokat, szervizeseményeket, bérlet, kártya és menetlevél kezelést, magánhasználatot valamint pénzügyi és adózási ügyeket is támogat. Ezeken felül opcionálisan választható hozzá árajánlat, megrendelés és leasing funkciókat kezelő modul, amellyel akár több vállalat flottát is kényelmesen menedzselhet.

Autók száma

Üzemeltetés helye

Program licensz havidíja:

Ft

Üzemeltetés havidíja:

Ft
200 autó felett egyedi ajánlatot adunk!

Autók száma

Az Ön személyre szabott rendszerének havidíja:
Ft

Köszönjük érdeklődését!

Kérjük, adja meg elérhetőségét, hogy bővebb felvilágosítást tudjunk küldeni Önnek termékünkről. Hamarosan betekintést nyerhet a program kezelőfelületébe, valamint részletes információkat küldünk az Ön által kiválasztott funkciók működéséről.

Köszönjük érdeklődését!

Kérjük, adja meg elérhetőségét, hogy egy részletes szoftverbemutató előadás keretén belül munkatársunk élőben is megmutathassa Önnek, milyen hatékonyan tudja kontroll alatt tartani autóit a SeaFleet. Betekintést nyerhet a program kezelőfelületébe, valamint részletes információkat adunk az Ön által kiválasztott funkciók működéséről is.

Név / Cégnév

Email

Telefon

Megjegyzés

Írja be az alábbi ellenőrző kódot