fbpx

EUREKA program

A SEACON EUROPE sikeresen bekapcsolódott az NKFI Hivatal által meghirdetett „Az EUREKA programban való magyar részvétel támogatása (2018-2.1.3-EUREKA)” programba. A cseh LEVEL sro együttműködésével kidolgozott közös FLEETHEALTH projektjavaslat mind EU szinten, mind a két tagországban támogatást nyert. A két cég közös fejlesztéseinek az átfogó célja olyan automatizált adatgyűjtés kidolgozása, amely meghaladja a GPS nyomkövető eszközökkel történő szokásos adatgyűjtések körét azzal, hogy összegyűjtik a fedélzeti információkat (hibakódok) a vezérlőegységekből és/vagy további érzékelőkről, ezt kiegészítik a hivatalos bizonylatokból és a környezeti jellemzőkből származó értékekkel, az eredményt pedig a JÁRMŰ ÁLLAPOTÁNAK a PONTOS ÁBRÁZOLÁSÁRA használják fel.

 

FLEETHEALTH: Jármű egészségügyi és csalás felderítési megoldás a közúti közlekedés számára továbbfejlesztett fedélzeti egység, kommunikációs készülék és felhő alapú alkalmazásként működő flotta üzemeltetést támogató szoftver kifejlesztésével.

FLEETHEALTH projekt

Intelligens flottamenedzsment megoldásunk az integrált, vezeték nélküli vagy vezetékes érzékelők koncepcióját valósítja meg, amely a projekt során további elektronikusan gyűjtött és feldolgozott információkkal egészül ki a jármű eseményeinek felderítésére és nyomon követésére, a vállalatirányítás (MIS) és ügyviteli rendszer (ERP) információ-ellátására. A megoldás csökkenő üzemeltetési költségeket, tervezhetőbb kapacitásokat, a jármű „egészségi állapotára” és csalásmentes működésére gyakorolt pozitív hatásokat ígér.

A FLEETHEALTH projekt végrehajtásával a meglévő SEAFLEET terméket a cseh LEVEL új fejlesztéseinek az integrálásával EU SZINTŰ MEGOLDÁSSÁ emelve, objektív mérési eredményeket biztosítva tesszük lehetővé a felhasználók számára, hogy jobb döntéseket hozzanak a flotta üzemeltetésével és a járművek használatával kapcsolatban. Ezt az értéknövekedést a közlekedésben a két teljesen újszerű JÁRMŰ EGÉSZSÉG és CSALÁS FELDERÍTÉS rendszermodulok kifejlesztésén keresztül fogjuk sikerre vinni.

Az új modulok a SEAFLEET flottakezelésben lesznek elérhetők, teljesen integrálva a vállalatirányítás folyamataiba.


Forrás:

https://www.eurekanetwork.org/
https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/eureka-programban-valo/eureka-programban-valo