fbpx

GÉPJÁRMŰ FLOTTA ÜGYINTÉZŐ ÁLLÁS

LEGYEN A SEAFLEET FLOTTAPARTNERE!

Rugalmasan végezhető, változatos munkát szeretne profi informatikai háttérrel?

Mi támogatjuk céljai elérésében!
  • Van tapasztalata a gépjárműflották irányításában, működés-felügyeletében?
  • Pontosan tudja, mik egy flotta menedzser feladatai?
  • Dolgozott már flotta adminisztrátor, gépjármű flotta ügyintéző, esetleg flottamenedzser munkakörben?
  • Kiegészítő jövedelmet szeretne?
  • Flottakezelő vállalkozás elindításán gondolkodik?

LEGYEN A SEAFLEET FLOTTAPARTNERE!

Ha vállalkozóként szeretné flottakezelési tudását (akár több vállalat céges autójának kezelésével) kamatoztatni, a legjobb helyen jár!

Partneri konstrukcióban rendelkezésére bocsátjuk SeaFleet flottakezelő szoftverünket, hogy munkája költséghatékony, hibamentes és a jogszabályoknak megfelelő legyen!

Minél több autót kezel programunkkal, annál nagyobb kedvezményt kap!
Image
Ön a munkáját és tapasztalatát, mi pedig az informatikai szaktudásunkat adjuk, amivel - közösen - időt és pénzt takaríthatunk meg a kiszolgált ügyfeleknek!
Image

Mivel jár a SeaFleet flottapartnerség?

A partnerré válás lépései:

Díjmentes képzés

Díjmentes képzés

Leendő Seafleet Partnereinknek cégünk telephelyén díjmentesen gépjármű flottakezelő program használati oktatást tartunk, amire akár két munkatársát is magával hozhatja.
Betanulási időszak

Betanulási időszak

Az átfogó oktatás után 25 autó kezelésére alkalmas ingyenes használati jogot kap, amivel megismerheti a SeaFleet teljes funkcionalitását, tesztelheti, testre szabhatja, megtanulhatja funkcióit.
Tudásfelmérés

Tudásfelmérés

6 héten belül tartunk egy felmérést, amiben meggyőződünk arról, hogy elsajátította a hatékony flottakezeléshez szükséges technikai tudást. Sikeres vizsga esetén hivatalos SeaFleet Partner minősítést kap, aminek számos előnyét élvezheti.

Amit partnereinknek nyújtunk:

Marketing támogatás

Marketing támogatás

Szolgáltató partnereinket a SeaFleet weboldalon megjelenítjük, így célzottan tudjuk ajánlani azoknak az ügyfeleknek, akik flottamenedzsert keresnek gépjárműveikhez.
Bevezetési támogatás

Bevezetési támogatás

Minden megszerzett új ügyfeléhez 30 nap ingyenes időszakot biztosítunk, ami alatt feltöltheti kliense gépjárműveit, kapcsolódó adatait és elkezdheti a munkát az éles környezetben.
Rendkívüli kedvezmény

Rendkívüli kedvezmény

A SeaFleet Partnerek számára szoftverünket dinamikus licencel kínáljuk, ami annyit jelent, hogy az általa kezelt cégek gépjárműveinek számát egyben kezeljük és nem cégenként. Ezzel jelentősen olcsóbban kínáljuk szoftverünket.

AMIT VÁRUNK:

Vállalkozói háttér

Vállalkozói háttér

Ahhoz, hogy flottakezelési szolgáltatását el tudja indítani, szükséges lesz valamilyen vállalkozói forma. Ez lehet E.V., Bt., Kft., stb.

Sikeres vizsga

Sikeres vizsga

Kedvezményeink igénybevételéhez fontos, hogy naprakész tudása legyen szoftverünk kezeléséből.
Tudatos fejlődés

Tudatos fejlődés

Számunkra fontos a folyamatos fejlődés és fejlesztés, ezért arra kérjük, ossza meg velünk a szoftver használatával kapcsolatos tapasztalatait.