fbpx

ÁRKALKULÁTOR

Számolja ki, Önnek mennyibe kerülne a SeaFleet program használata.

Milyen célra szeretné használni a SeaFleet flottanyilvántartó programot?

Autók száma

Üzemeltetés helye

Program licensz havidíja:

Ft

Üzemeltetés havidíja:

Ft
200 autó felett egyedi ajánlatot adunk!

Autók száma

Az Ön személyre szabott rendszerének havidíja:
Ft

A program használatára többféle konstrukciót is kínálunk:

Helyi
üzemeltetés


A szoftvert és a hozzá kapcsolódó adatbázist a megrendelő saját számítógépére (szerverére) telepítjük. (Csak 200 gépjármű fölött kínált opció)

Előnye, hogy a Megrendelőnek nem kell üzemeltetési költséget fizetnie, csak a flottanyilvántartó szoftver licenc díját. (ami lehet egyszeri vagy havidíjas konstrukció)

Alkalmazás szolgáltatás


A program és az adatbázis is "felhőben" fut (a felhasználó egy böngésző segítségével használhatja), nincs szükség saját erőforrásra sem eszköz, sem üzemeltetési szinten.

Előnye, hogy nem kell gondoskodnia az adatmentésről, a vírusvédelemről és a frissítésekről, nem kell szervert vennie, költségei tervezhetőbbek lesznek és a verzió követési díjat is tartalmazzák. Ráadásul a telepítéssel és a frissítésekkel járó kiadások és feladatok sem Önöket terhelik, miközben az üzemeltetés biztonsága - a hiedelmekkel ellentétben - az esetek jelentős részében magasabb lesz.

A SeaFleet Corporate mind nagyvállalati környezetben, mind kis- és középvállalkozások számára ideális választás. A program teljes körű gépjármű adminisztrációs felülettel rendelkezik, ahol rögzíteni tudja autói műszaki és azonosító adatait, felszereltségét, valamint riasztásokat állíthat be az egyes határidőkhöz. A program opcionálisan ügyintézési folyamatokat, szervizeseményeket, bérlet, kártya és menetlevél kezelést, magánhasználatot valamint pénzügyi és adózási ügyeket is támogat.
A SeaFleet Car Dealer rendelkezik minden olyan funkcióval, ami a céges gépjárművek nyilvántartásához szükséges. A program teljes körű gépjármű adminisztrációs felülettel rendelkezik, ahol rögzíteni tudja autói műszaki és azonosító adatait, felszereltségét, valamint riasztásokat állíthat be az egyes határidőkhöz. A szoftver ügyintézési folyamatokat, szervizeseményeket, bérlet, kártya és menetlevél kezelést, magánhasználatot valamint pénzügyi és adózási ügyeket is támogat. Ezeken felül opcionálisan választható hozzá árajánlat, megrendelés és leasing funkciókat kezelő modul, amellyel akár több vállalat flottát is kényelmesen menedzselhet.
Az Ön személyre szabott rendszerének havidíja:
Ft

Köszönjük érdeklődését!

Kérjük, adja meg elérhetőségét, hogy bővebb felvilágosítást tudjunk küldeni Önnek termékünkről. Hamarosan betekintést nyerhet a program kezelőfelületébe, valamint részletes információkat küldünk az Ön által kiválasztott funkciók működéséről.

Köszönjük érdeklődését!

Kérjük, adja meg elérhetőségét, hogy egy részletes szoftverbemutató előadás keretén belül munkatársunk élőben is megmutathassa Önnek, milyen hatékonyan tudja kontroll alatt tartani autóit a SeaFleet. Betekintést nyerhet a program kezelőfelületébe, valamint részletes információkat adunk az Ön által kiválasztott funkciók működéséről is.

Név / Cégnév

Email

Telefon

Megjegyzés

Írja be az alábbi ellenőrző kódot